Uw fiscaal adviseur

Mijn naam is Cas Bongers. Na een dienstverband van ruim 40 jaar bij de Belastingdienst, de laatste 15 jaar als resp. voorzitter van de vakgroep loonheffingen (vakgroepcoördinator)/vaktechnisch aanspreekpunt loonheffingen belastingkantoren Roermond en  Venlo en (mede)auteur van het Handboek Loonheffingen, ben ik per 1 april een nieuwe uitdaging aangegaan in de vorm van een  fiscaal adviesbureau specifiek voor de loonheffingen: Loonheffingen Advies. Loonheffingen Advies informeert, adviseert en ondersteunt.

 

Ik richt me met name op werkgevers en inhoudingsplichtigen in het midden- en kleinbedrijf in het algemeen binnen de provincie Limburg. Maar ook werkgevers en inhoudingsplichtigen, gevestigd buiten de provincie Limburg, heet ik natuurlijk van harte welkom. Thema's als loonbelasting, sociale verzekeringen en grensarbeiders vallen binnen mijn expertise.

 

Graag zou ik samen met u naar uw fiscaal-juridische vraagstukken op dat vlak kijken. Daartoe hoort ook het ontdekken van kansen en mogelijkheden binnen de fiscaliteit.

Mijn werkwijze

Wat voor de één gesneden koek is, is voor de ander een groot vraagteken op het gebied van fiscaliteit.  Bij mij kunnen alle ondernemers terecht; uw onderneming en werknemers staan altijd centraal. 

 

Ik werk vanuit mijn eigen kleinschalige kantoor in Reuver (Limburg), maar ook locatie-onafhankelijk waardoor ik ook naar uw kantoor kan komen. Digitaal, telefonisch of face-to-face, vanuit een persoonlijke en betrokken aanpak voorzie ik u van goed en passend fiscaal advies.